Catonese Gerechten

Chin.  Spec.  Rest.  China  Garden

Winkelcentrum Heksenwiel Haagse Beemden Breda









Chinese Gerechten









Cantonese Gerechten









Szechuan Gerechten









Indische Gerechten


 

€.   5,80

€.   5,40

€.   5,40

€.   5,80

€.   5,80

€.   5,80

€.   6,50

€.   9,50


 

               

€. 18,30

€. 18,30

€. 18,30

€. 17,80

€. 17,80

€. 17,80

€. 17,80

€. 17,80

€. 16,50

€. 16,50

    


€. 18,30

€. 17,80

€. 17,80

€. 17,80

€. 17,80

€. 17,80



€. 20,50

€. 20,50

€. 20,50

€. 20,50



€. 20,50

€. 20,50

€. 22,30

€. 23,60

€. 22,30



€. 20,60

€. 20,60

€. 24,30

€. 20,60

€. 24,30



€. 21,40

€. 21,40

€. 21,40

€. 22,70

€. 22,70

€. 22,70

€. 22,70

€. 24,30

€. 24,30



Restaurant Menukaart


    Dim Sum (soep, voor- en bijgerechten)

    C 2 Sieuw Mai (gestoomd vleesgevulde deegwaren) 燒買........................................................................................

    C 3 Wan Tan Soep (vleesgevulde flensjes in bouillon soep) 云吞湯.........................................................................

    C 4 Cha Wan Tan (gebakken flensjes gevuld met vlees) 炸中吞...............................................................................

    C 5 Sui Kau Soep (garnalengevulde flensjes in bouillon soep) 水餃湯......................................................................

    C 6 Cha Sui Kau (gebakken flensjes gevuld met garnalen) 炸水餃...........................................................................

    C 8 Peking Soep (pikante gebonden soep bereid in Pekingse wijze) 北京湯............................................................

    C 9 Sieuw Kwa (geroosterde verse varkenskrabbetjes) 燒骨....................................................................................

    C10 Heung So eend (ger. eend met 4 flensjes en verse groente) 香鴨.....................................................................


   Speciaal Cantonese Gerechten

     Vlees gerechten

    C11 Geroosterd Peking eend 北京鴨.........................................................................................................................

    C12 Tja Sieuw (geroosterd vlees in Chin. stijl en saus) 叉燒.....................................................................................

    C13 Speciaal HONG KONG Koe Loe Yuk 中式咕嚕肉..............................................................................................

    C14 Tsjo Koe Yuk (vleesfilet met Chin. stro-champignons) 草菇肉...........................................................................

    C14a Ton Koe Yuk (vleesfilet met Chinese champignons) 草菇肉............................................................................

    C15 Lychee Yuk (vleesfilet met Chin. vruchten) 荔枝肉.............................................................................................

    C16 Tausi Yuk (vleesfilet in Knoflook-Tausi saus) 豆豉肉.........................................................................................

    C17 Sai Tjap Yuk (vleesfilet in zoete, pikante Chin. saus) 西汁肉.............................................................................

    C18 Yeung Tjouw Fan (geb. nasi met kleine garnalen, Tja Sieuw-vlees en gemengde groenten) 揚州炒飯............

    C19 Yeung Tjouw Mei (geb. bami met kleine garnalen, Tja Sieuw-vlees en gemengde groenten) 揚州炒麵...........


     Kip gerechten

    C20 Peking Kai (gepaneerde kipfilet met Lemonsaus) 北京雞..................................................................................

    C21 Tsjo Koe Kai (kipfilet met Chin. stro-champignons) 草菇雞................................................................................

    C21a Ton Koe Kai (kipfilet met Chinese champignons) 草菇雞.................................................................................

    C22 Lychee Kai (kipfilet met Chin. vruchten) 荔枝雞.................................................................................................

    C23 Tausi Kai (kipfilet in Knoflook-Tausi saus) 豆豉雞..............................................................................................

    C24 Sai Tjap Kai (kipfilet in zoete, pikante Chin. saus) 西汁雞..................................................................................


    Biefstuk v.d. haas gerechten

    C25 Tsjo Koe Ngou (gesn. biefstuk met Chin stro-champignons) 草菇牛..................................................................

    C25a Ton Koe Ngou (gesn. biefstuk met Chinese champignons) 草菇牛..................................................................

    C26 Tausi Ngou (gesn. biefstuk in Knoflook-Tausi saus) 豆豉牛..............................................................................

    C27 Sai Tjap Ngou (gesn. biefstuk in zoete, pikante Chin. saus) 西汁牛..................................................................

    

    Vogelnest gerechten

    C33 Vogelnest vleesfilet met cashewnoten 肉巢.......................................................................................................

    C34 Vogelnest kipfilet met cashewnoten 雞巢...........................................................................................................

    C35 Vogelnest gesn. biefstuk v.d. haas met cashewnoten 牛巢................................................................................

    C36 Vogelnest Chin. garnalen met cashewnoten 蝦巢..............................................................................................

    C37 Vogelnest Compleet (vlees, kip, Chin. garnalen en cashewnoten) 什肉巢.........................................................


    Po Tjai gerechten (Po Tjai is een fijne Chinese pannetje)

    C38 Tjap Wu Po (vleesfilet, kipfilet, Tja Sieuw en groenten) 什會煲.........................................................................

    C39 Ka Lee Yuk Po (vlees-, kipfilet en gesn, biefstuk met kerrysaus) 咖哩肉煲.......................................................

    C40 Ka Lee Hoi Sin Po (garnalen,visfilet en inktvis met kerrysaus) 咖哩海鮮煲.......................................................

    C41 Mooi Wor Yuk Po (vlees-, kipfilet en gesneden biefstuk met scherp saus) 回鍋肉煲.........................................

    C42 Mooi Wor Hoi Sin Po (garnalen, visfilet en inktvis met scherp saus) 回鍋海鮮煲...............................................


    Hoi Sin (vis- en garnalen gerechten)

     94 Chin. garnalen in bamboebali-saus en rijst 巴利蝦..............................................................................................

     95 Chin. garnalen in kerrysaus en rijst 咖哩蝦..........................................................................................................

     96 Gebakken Chin. garnalen met zoetzuursaus en rijst 炸大蝦................................................................................

    H 1 Suun Jong Ha (in knoflook gestoomd ongepelde Chin. garnalen) 蒜蓉蝦...........................................................

    H 3 Tsjo Koe Ha (Chin. garnalen met Chinese stro-champignons) 草菇蝦................................................................

    H 3a Ton Koe Ha (Chin. garnalen met Chinese champignons) 草菇蝦.....................................................................

    H 4 Tausi Ha (Chin. garnalen in Knoflook-Tausi saus) 豆豉蝦..................................................................................

    H 5 Yau Pau Hoi Sin ( Chin. Garnalen, inktvis en visfilet met verse gember en lente-uitjes) 油爆海鮮.....................

    H 6 Si Tjap Hoi Sin ( Chin. Garnalen, inktvis en visfilet in knoflook tausi saus) 豆豉海鮮..........................................

   

   

(Indien i.p.v. rijst met bami of nasi  €. 0,50 extra

(Indien i.p.v. rijst met mihoen of Chin. bami  €. 2,00 extra)

©   China Garden Breda B.V.